Summergames.

39268-109

Jag har en filosofi.
Jag tror att man skulle kunna kalla det för en filosofi i alla fall, även om det är lite töntigt så kan jag inte rå för det. Den går ut på att lägga ner maximalt med pengar på saker som jag kan ha kul med själv (bollen på bilden är ett jävligt dåligt exempel då det kan bli lite trögt att behöva gå och hämta den hela tiden, det blir roligare när någon fångar den och kastar tillbaka den. Men sen har jag ju fått den också så den har egentligen ingenting med dethär att göra, men det blev en bra bild så jag lägger upp den). Nu menar jag inte att jag spenderar alla slantar jag har på saker åt migsjälv (jo, det gör jag) men det är snarare så att jag inte köper något dyrt och fint som jag inte kan ha kul med själv i min alldeles egna ensamhet. Det har nog att göra med min envisa besatthet i att vägra vara (eller åteminstone försöka sluta vara) beroende av andra människor.

39268-110High-Fidelity
Min Hi-Fi är ett asbra exempel (och faktist flaggskeppet i min filosofi) för den har jag inhandlat, konfigurerat och strategist placerat för att jag (ensam) ska få så mycket kul av den som möjligt. Det låter rätt sorgligt, men det är det verkligen inte.

I början (när jag va väldigt ung, närå) så hade jag stunder då jag till exempel gjorde något jävligt coolt i ett tevespel och blev helt till mig över min prestation men samtidigt fick lite ångest över att det bara va jag själv som såg vad som hände och uppfattade hur fräckt det va, då kändes det nästan lite synd. Som att det inte riktigt blev lika kul för det bara va jag som såg det. Unjefär som när jag blev dumpad för fjorton flickvänner sedan (nej, okej, det va den förra. Eller förrförra), hon drog i alla fall med typ allt från hemmet (förutom glödlamporna). Jag fick ju naturligtvis skylla migsjälv, för det va ju faktist hon som hade köpt allt (så vad annars kan man förvänta sig?). Hur som helst, då kände jag inte så stor lust att fixxa iordning det tomma hem som hon lämnade. Jag tänkte typ "varför ska jag köpa en ny soffa, det är ju ändå bara jag som sitter i den" och ni hör ju själva att det inte riktigt är en sund inställning till någonting alls över huvud taget. Som tur är tog det inte så lång tid innan det ändrades till "Såklart att jag ska köpa en ny soffa som bara jag ska sitta i" och sen tog det inte lång tid innan jag donade i ordning ett riktigt trevligt hem åt migsjälv. Det har förändrats i färg (från vitt och brunt till vitt och svart) men tanken finns kvar, att det är jag jag bara jag jag jag som ska ha sakerna. Och med facit i hand (efter att ha tagit mig igenom allt det som varit) så kan jag intyga att det är den enda inställningen som fungerat (i alla fall för mig). För så vitt jag vet så om man förlitar allt sitt roliga i andra människor får man så sanslöst tråkigt när de drar.

Och att ha tråkigt är det värsta som finns.

Det jag tänkte komma till när jag började skriva dethär inlägget, men senare gled iväg ifrån (unjefär som jag alltid brukar göra när jag skriver dehär inläggen, att jag får för mig att skriva om en sak, börjar göra det men drar snabbt och länge iväg till något helt annat tills inlägget inte ser ett dugg ut som jag tänkt att det skulle göra från början. Typ som nu) är att jag har säkrat sommarsysselsättningarna någorlunda. För varje väderlek har jag minst en sak att göra.
  • Varmt och fint ute - Cykel.
  • Kallt och fint ute - Bil.
  • Fult ute - Xbox 360.
  • Fult ute + strömavbrott (man måste alltid räkna in naturkatastrofer) - Spawn Collections 1, 2 och 3.
Unjefär så ser min överlevnadsplan ut, utifall allt annat havererar det vill säga.

Ibland undrar jag om jag tänker för mycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback