Lives.

Situationen.
Det är nu, vadå, onsdag typ. Ja, onsdag. Tredje dagen är avklarad, mitt i andra blocket av tre.
såhär ser jag det:
  • Block 1 är måndag och tisdag, veckan har precis börjat och det är ingen idé att ens börja tänka på att veckan ska ta slut, bit ihop.
  • Block 2 är onsdag och torsdag. Typ mitt i veckan, det vill säga unjefär hallvägs om man avrundar uppåt (eller blir det nedåt?)
  • Block 3 (sista blocket) är fredag, lördag och söndag. Även kallat "helgen" för fredagar på kontoret är mer som en helgdag än en veckovardag. Slutspurten, snart är det över.
På det sättet har jag ordning, reda och struktur. Jävligt löjligt, men jag behöver det. Rutiner är något jag inte har haft så mycket utav i mina yngre dagar (då va det mest kaos, fysisk). Men nu, när jag är gammal som fan har det flyttats om, det är mental kaos och fysisk struktur. Bädda sängen när jag vaknat (tack arvidsjaur), gör det samtidigt som kaffet blir klart, på det sättet är det färdigt samtidigt som sängen är snygg. Drick lite kaffe, kolla mail (och sånt) sen upp och röka. Ner, städa (innebär oftast damma av det som blivit dammigt det senaste dygnet. Läs "allt svart", sen leta upp bilden på mitt hem så kan du räkna ut unjefär vad som ska dammas av. Dammsug när det behövs (varje dag, damm och smulor och såndär förbannat ludd ifrån strumporna, förihelvete). När det är klart är det fritt fram att duscha och klä mig.
Sen är det hopp och lek. Väldigt spännande morgonrutin. Förmodligen extremt ovanlig också.

Jag fattar inte varför jag skriver dethär, jag tror jag bara behöver skriva so bear with me.

Hur som helst, jag är mitt i mitt i veckan, dvs snart nära helgen (optimistjolle). Och efter helgen är det tillbaka till jag igen. Mig. Mitt. Jag jag jag.
Fast jag vet egentligen inte hur mycket jag ser fram emot det, för fan vad kallt det är. Det är klart att det alltid är skönt att vara ledig, men jobbet är en flykt från verkligheten, eller så är det tvärt om, att ledigheten är en flykt från verkligheten (psychoplasm). Hur som helst så brukar det vara så att när jag är ledig ser längtar jag lite till jobbet och när jag jobbar längtar jag till att vara ledig. När jag sitter vill jag ligga, när jag ligger vill jag stå, när jag är inne vill jag gå ut, när jag är ute vill jag gå in. När jag spelar tevespel vill jag läsa en bok, när jag läser en bok vill jag se en film... ja, du fattar.
Nu ska vi se...

Previously on 24.
Nu är jag inne på skiva (vad blir det, en, två, tre. Tre blir det) tre. Jack lyckades avvärja mordförsöket på David, men satte sigsjälv "under arrest" på kuppen så att säga, han lyckades dock (naturligtvis) fly (med ett, vad är hon, restaurangbiträde. Nu sitter de och gömmer sig, nej, vänta nu stack han. Ja, de satt iaf och gömde sig, sen gick det fel, sen blev Jack jagad igen, men han lyckades fixxa fram (eller ja, han och han, det va ju nina som fixxade) en bil, så han flydde. Terri och Kim är (som alltid) fast (bortrövade), och Terri gick precis above and beyond "för familjens skull", så de kan "vara en lycklig familj igen, dethär pratar vi inte om nåmer". Den har vi ju aldrig sett förut...

Tanken va att det skulle vara skitkul att skriva en sammanfattning av vad jag kollar på, men det va inge kul, så ni får vara utan. Förlåt (men se serien om det är så jävla jobbigt då).

Öhh.. nu kom jag av mig.

"If plan A fails, you should have a plan B. Not a plan A recycled." / André Drazen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback