Listigt (hahaha).

Morgonen.
Så, nu har jag vaknat.
Gadget har gått till jobbet och det är tomt här hemma igen (get back here you!). Det är alldeles ovant att vara ledig och inte ha brottom (det stavas kanske med å? Bråttom, nej det ser konstigt ut) iväg nånstans på morgonen. Det är lite konstigt, (jag vet att jag har fått det att låta som motsatsen) men så fruktansvärt heeelt sjukt länge sedan va det ju inte jag va ledig. Men det va länge sedan jag va ledig såhär länge, och inte behövde stressa mig iväg för att hinna med allt jag inte hunnit. Hinna träffa, hinna köpa, hinna hämta, hinna lämna, hinna vila.

2007.
Det verkar bli ett relativt bra år releasemässigt. Iaf fall vad det gäller film och spel. Musik har jag ingen aning om, jag har så dålig koll att det nästan är pinsamt. Playstation 3 släpps ju som ni kanske vet i Mars (är det sagt). Datumet är satt till den 23e, men likt ett barn som blivit lovad för många gånger att få åka till Disneyland (jag va 19 när löftet förverkligades) så håller jag mig från att tro att ps3 ens finns förän jag har en här hemma. I vilket fall som helst, the listorna att dö för:

Tevespel:
 • Mass Effect (ge mig, nu!)
 • Forza Motorsport 2
 • Blacksite Area 51
 • S.T.A.L.K.E.R Shadows of Chernobyl (det tror jag när jag ser det, men lova på ni)
 • Army of Two
 • TMNT
 • Halo 3 (Ja okej, jag ger det en chans, sluta tjata)
 • Alone in the dark
 • Resident Evil 5 (omg)
 • Clive Barker's Jericho (hoppas, hoppas, hoppas)
 • Interstellar Marines
Sen det mest framemotsedda kommande spelet. Alan Wake står fortfarande helt utan releasedatum, och Remedy* vågar inte ens säga 2007 eller 2008. Det går ju att förstå, och det spelar ingen roll (för s.t.a.l.k.e.r lovades ut typ nån gång på 1600-talet och det har fortfarande inte släppts. Varning för halosyndromet**.
I vilket fall som helst, vi går vidare med:

Filmer:
 • Pan's Labyrinth
 • Transformers
 • The Messengers
 • TMNT
 • Spider-Man 3
 • The Reaping (fuck you, jag ser visst fram emot den)
 • Live free or Die Hard (Die Hard 4 för er som inte förstod det)
Jag hatar verkligen att vänta på att saker och ting ska släppas. Oavsett vad det är, kan ni fan jalla på litegrann med produktionen nångång?. Jag har faktist inte all tid i världen. Jag skjuter väl migsjälv i foten när jag sitter och letar och letar igenom internet efter fräcka saker som komma skall, och rotar bland rykten och lyfter på stenar efter ledtrådar om saker som kanske kanske kommer att komma eventuellt i en obestämd framtid. För då hittar jag något, på tok för tidigt. Då blir väntan helt oändlig, och onödig. Det hade ju varit smartare om jag bara lät bli att leta efter kommande grejjer. För då skulle allt komma som en överraskning. Men om jag inte letar upp kommande saker, vad har jag då att leva för?

*Remedy: Speltillverkare, gjorde bl.a Max Payne.
**Halosyndromet: Ett spel utannonseras för tidigt och blir försenat så när det släpps är det redan gammalt.

Ahjustja, jag satte tillbaka kommentarfunktionen. Knock yourself out vem du än är.

Timeout.

Jo, asså, dethär med att vara ledig...
Jag kollade över dethär med ledigheten. Nu, ledig fem dagar, sen jobbar jag fem dagar, sen ledig tio. Förstå att jag är ledig i tio dagar (det är typ ett år). Sjukt. Och jag har köpt en ny DVDspelare, det är en till bra grej. Nu börjar jag känna mig bortskämd. Hursomhelst, den nya spelaren ska invigas idag när Gadget kommer (tredje bra grejen i streck, håll i er nu). Jag tror vi kollar på Grey's anatomy. Eller om vi ser en film och sparar Grey's Anatomy till senare i veckan. Time will tell.
Och jag måste komma ihåg att raka huvudet, det lär jag inte glömma, men det är akut nu. För såhär långt hår har jag inte haft sen förra gången jag hade såhär långt hår och det va jävligt länge sedan, jag kan typ nästan sätta upp det i en hästsvans, så det ska jag göra imorgon (raka huvudet altså). Sen köpa en kalender. Glöm inte det.

Rubriker.

Oro.
Hej dagboken, jag vill skriva av mig men jag har slut på ord för tillfället.

Jag har inte gjort något. Jag har bara jobbat. Fast nej, Natalie dök ju upp igår och vi såg cars, det är en bra grej. Hon skrattade, det är en jättebra grej. Hon gör inte det så ofta nu för tiden, det är synd. Hon klär i glad. Det är så många av er (mina nära, inte ni andra, ni kan hoppa ner ett stycke) som är ledsna nu. Mitt hjärta blöder när ni är ledsna, det gör mig så ont att se er såhär. Vända mot varandra, mot er själva. Taggarna utåt, taggarna innåt. Jag vill ta det dåliga ifrån er så att ni slipper, för ingen av er har förtjänat det ni har fått nu. Men stå ut, ok?

Det kommer faktist att bli bra, på riktigt. Först lite bättre, sen mycket bättre, sen bra. Jag lovar.

Du har parkerat fel, din apa.
Nu har ni fått era jävla pengar, jävla felparkeringsmongon. Dra åt helvete med era pengar, det borde räcka till en enkelbiljett dit. Så jävla onödigt, sista gången jag gör er en tjänst eller en gratisgrej har passerat. Ja, det stämmer, jag tänker straffa er allihopa. Ha ha! Ät skit.

Vidare.
Jag är jättetrött. Jag har verkligen sovit för jättelite. Det kan vara därför jag mår illa och är yr och svag och allting är suddigare än vanligt. Jag vet knappt vad klockan är om jag inte kollar på den hela tiden. Det är måndag idag va? Ja, det är det. Så mycket vet jag. För imorgon är det tisdagfredag. Sen är det lördag, lördag, lördag, lördag och sen söndag. Jag ska verkligen verkligen inte jobba under de dagarna. Jag lovar er, här och nu, att inte ta några extrapass för någons skull. Inte min, inte din, inte hans.

Ännu längre vidare bort, hitåt. Ända här nere.
Det blev fler än jag trodde som hittade hit. Det kändes lite konstigt när jag fick reda på det, lite som att mitt privata lilla ställe blivit invaderat, och att jag kanske borde passa mig lite vad jag skriver här, men jag hade ett möte med migsjälv, och vi kom fram till att jag inte ska anpassa mig, utan jag fortsätter att låta min hjärna rinna ut på internet. Kom bara ihåg att ni läser på egen risk. Denhär bloggen har inga fotoceller, inget gulmarkerat område eller säkerhetsbälten.

Nu får ni inga fler rubriker.
Jag längtar tills ikväll. Det ska bli skönt att komma hem och vara själv en stund (hela kvällen, that is). Jag har kommit på en skitsmart grej som jag ska göra, det ska bli kul.
Titta, det kom ord denhär gången också. Trötta ord som vill hem och spela xbox.

Ring om det är något.
Oh, justja, jag tog bort kommentarerna, lev med det.

Paint the windows infront of my face.

just so u know

The surface is so cold and worthless, all the things that I have still come from there.
So paint the windows in front of my face when you know damn well theres no one behind them.
I wish your body was not so warm to me, just so you know.
All it was was something beautiful, when tides and dreams dont seem so tall at all.
It's me against the world still Im losing ground, Id kill to taste what it must be like.
Because its every one of my empty parts that you fill now.
I wish your body was not so warm to me, just so you know.
All it was was something beautiful, when tides and dreams dont seem so tall at all.
Pause, silence, another moment dropped off. Left behind and hanging still.
You wont see me, I cant see you.

All it was was something beautiful, when tides and dreams dont seem so tall at all.

American Head Charge - Just so you know

Dimljus.

Grötljus/teflonminne. (jag lånar ordet av dig micke, hoppas det är okej).
Utdrag ur Trafikförordning (1998:1276) 3 kap. Bestämmelser för trafik med fordon:
 • 67 § Lyktor och strålkastare får inte användas på sådant sätt att andra förare kan bländas.
 • 71 § Vid färd på väg med bil, motorredskap klass I, tung terrängvagn, motorcykel eller moped klass I får i stället för halvljus användas annat ljus som är tillräckligt för att uppmärksamma andra trafikanter på fordonet. Detta gäller dock inte vid färd under mörker, i gryning eller skymning eller när väderleksförhållandena eller andra omständigheter föranleder att halvljuset behöver vara tänt. I dimma och vid kraftig nederbörd får dimljus användas i stället för halvljus. Sådant ljus som avses i första stycket, dimljus eller halvljus får inte användas samtidigt. Förbudet gäller inte vid färd med motorcykel under dagsljus.
Det känns som att jag går omkring i en dimma. Alla dagar flyter ihop med varandra och jag glömmer bort saker hur som helst. När jag tänker tillbaka på dagar så är det som en gröt av allting. Jag kan inte hålla tankarna i styr och hela tiden känns det som att jag är någon annan stans, och tittar på migsjälv när jag gör sakerna jag gör, och ibland tittar jag bort, då gör jag saker utan att jag ser. Jag vet att jag sover för lite, äter för lite, dricker för lite och jobbar för lite (eller va det för mycket?). Men det är inte det det beror på, det är något annat. Det är som att jag flyter iväg i tankarna och är någon helt annan stans långa stunder. Som att jag sover när jag är vaken och drömmer om att jag är på alla tusen ställen jag hellre vill vara på i mitt minne. Minnet av en bättre tid, förut. Minnet av Grimstad. (Jag hatar dig för spåren du har lämnat). Nu är det inget roligt. Jag vill tillbaka till skärpan från i sommras, bort från suddet som är idag. Man får aldrig använda halvljus och dimljus samtidigt. Helljusen visar för mycket, halvljusen är otillräckliga och för långt bort. Jag behöver dimljusen för att lysa upp det som är närmast. Det som är viktigt att se innan det är för sent.


elevator
Love in an elevator.

Flaggan i topp (och lattjo lajban).
Måste vår kungafamilj alltid fylla år/ha namnsdag/fylla år igen/finnas över huvud taget på just de dagarna då jag jobbar. Just de helgerna jag jobbar. Jag hatar att hissa flaggor. Jävla flaggor. Men det ska bli ett skönt veckoslut (ett veckoslut som börjar ganska tidigt, min fredag kväll är nämligen redan på tisdag sen är jag ledig fram till måndag). Det är då en 5 dagars helg för er som inte förstod det direkt, ursäkta om jag lät nedvärderande, men jag måste bara få skriva det. Fem dagar ledigt. Och i februari är jag ledig i tio dagar i mitten av månaden. Är det någon som vill följa med mig någonstans härifrån då? Vi sover på saken.

This town.

This town is our town (so motherfucking black).
Life's a prick in this town, suck my dick in this town. Igår tror jag att jag lyckades plantera lite ha-begär i minst en av mina kamrater, det är bra. För xbox live är ensamt utan dem. Jag har en liten dröm (eller, vi kan kalla det en mental bild som är väldigt tilltalande) om hur vi rejsar, skjuter och springer runt i den virituella världen tillsammans. Det går ju att köra med andra (främmande) människor, men det är inte lika kul som att köra med någon man känner. Jag vill till exempel veta hur sammspelta vi kan vara i Gears of war* eller hur länge vi skulle kunna åka omkring på Oahu i TDU**. Think about it.

uppsala

I bet you'd live here if you could, and be one of us.

This town is our town, it is so glamorous.
Jag undrar var det kom från igår. Det du skrev på msn. Jag vet inte vad jag ska säga och jag vet inte vad jag ska svara på vad du frågar. Jag blev jätterädd för igår, för det kändes som att allting förstördes. För nu på senaste tiden så (tycker iaf jag) att vår relation har varit riktigt bra. Det har varit jättekul att träffa dig, och det har kännts som att du haft kul du med. Du har ju t.ex börjat fråga mig ifall vi ska hitta på något. Och det är för mig ett jättestort steg framåt. Det är synd att det är så att vi måste vara försiktiga med varandra för det är fortfarande konstigt, men det är väl bara att vi är försiktiga då? Jag vill inte gå tillbaka till ingenting. Som det va förut. Snälla säg till mig om du är arg på mig eller inte. Och säg om det är förstört eller inte, jag vågar inte fråga, jag vågar inte ens ringa. Men om du läser dethär, hör av dig. Så att jag vet. Så att jag slipper oroa mig. För jag är orolig för att jag har förlorat dig. Igen. Igen igen igen. Jag vill inte det. Inte igen.

*Gears of war: Kanske det bästa tevepelet genom tiderna.
**TDU: Har du redan glömt bort? Test Drive Unlimited. Se tidigare inlägg.

Genomtänkt.

Jag vet!
Jag vet vad vi gör! Jag har en idé! Kolla, lyssna! Vi sabbar hela skiten! Bra va? Smart va? Allting blir så mycket bättre om vi har sönder allting och bara förstör och förstör och förstör. Det är tidernas snilleblixt. Allting faller i bitar. Ingenting finns kvar. Allt är fult. Allt är kallt. Allting dör. Allting fryser till is. Allting begravs, glöms bort, ogiltigförklaras, avväpnas, bleks, tömms och går i kras i en atombombsprängning som aldrig slutar explodera. Där vill vi leva, där vill vi bo. Där vill vi fostra våra barn. Där vill vi tala om för varandra hur vi egentligen tycker och tänker. Där vill vi förstöra allt. Starta ett krig, det blir skitbra.

Istid.

Nuclear winter.mgray
Jag har så ont i mina händer nu när det är kallt att jag faktist börjar faktist bli orolig, för det börjar av minsta lilla kylan, så försvinner fingertopparna, det har de alltid gjort. Efter lumpen började hela handen försvinna, och ett par av tårna. Nu börjar jag känna det i underarmarna, och vill det sig riktigt illa så känner jag det till och med i mina axlar. Det går ju inte att ha det så, speciellt inte med det jobbet som jag har då det utan konstigheter kan förväntas att jag ska stå och hålla i något, utomhus i ett par timmar. Jo, tjena, jag står här i ett par timmar. D lugnt. Jag vill att det ska bli sommar nu, så att allt kan gå tillbaka till hur det brukade vara, inte alls över huvud taget i närheten av hur det brukade vara, men iaf varmt. Som det brukade vara. Så att jag kan få slippa att frysa så mycket. Så att jag kan få åka ut med Magdalena (här på bilden). Jag vill kunna röka i lugn och ro. Jag vill kunna åka bmx som det är tänkt att det ska göras. Inte bara till och från jobbet genom snödrivor, över tundran, bortom thunderdome (fast av is). Jag vill kunna gå ut för att gå ut, inte gå ut för att jag absolut måste, jag har inget val. Jag vill känna asfalt under mina pjucks.

Girls, girls, girls.

Ännu en gång.
Idag fick jag en parkeringsböter i jobbilen. Och kontoret vägrar betala den, även fast det inte riktigt fanns nått alternativ. Så det kostade mig 700kr att jobba idag. Så det är rätt kasst. Hela dagen va rätt kass. Riktigt dålig faktist. Men sen blev det kväll, också kom tjejerna förbi och skämde bort mig igen. Jag börjar nästan få dåligt samvete för att de är så snälla emot mig, för det känns inte som att jag ger tillbaka lika mycket till dem. De är verkligen verkligen bäst, kolla:

girls1

Match.

Rond.
Livet ska ju (väl?) byggas upp av en balans av bra och dåliga saker. För varje två dåliga saker ska minst en bra sak hända iaf. Två bra för två dåliga vet vi allihop att vi inte kan förvänta oss, sluta nu. Men på senaste tiden har balansen varit helt brusten. Ingen bra sak på flera mils avstånd och de dåliga samomkerna bara fortsätter att komma och komma och komma. Jag är bara trött på att behöva kämpa med allt. Alltid detta ständiga kämpande. Min mor försökte trösta mig förut när jag va lite hängig med att envist insistera med att jag är en kämpe och ojojoj. Men det funkade inte så bra. För jag vill inte kämpa, och jag är ingen kämpe. En kämpe är inte något man föds till, eller något man är. Det är bara något man blir. Helt mot sin vilja. För motsatsen till att -kämpa på- är inte att ge upp och lägga sig ner och dö, helt självmant. Det finns ingen motsats. För det finns inget val. De enda som kämpar är de som inte har något val. Man måste, för alternativet finns inte. Och jag tror ingen som gör det har önskat det. Nu får jag det nästan att låta lite coolt, men det är det verkligen inte. Det är lika coolt som att behöva tända och släcka lampan 10ggr innan man lämnar ett rum, eller att vara förlamad från nacken och nedåt, eller att inte kunna tugga mat eller gå på toaletten själv. De sakerna är förmodligen värre än mina saker, men poängen är att det inte är något som är värt att sträva efter. Att bli härdad är inget jag tycker att någon ska önska sig. Eller se fram emot eller vilja bli. För coolt är det verkligen inte. Det är bara jävligt jobbigt.

I vilket fall som helst.
annaxboxNu vill jag ha bra grejjer. Jag vill vara ledig, och göra duvet "roliga grejjer" vad nu det kan vara. Nedanstående debattartikels huvudämne känns rätt lockande just nu måste jag säga. (tevespel altså, ifall du inte fattade det). Stackars jag har ju faktist inte fått en tillräcklig stund tevespelande på hela veckan. Stackars mig, jo, faktist. Det är synd om mig. Igår hade jag tid, men då satt jag och trixade med denhär sidan hela natten och glömde helt bort tiden. Och helt plötsligt innan jag visste ordet av hade klockan blivit gåochläggdignyss. Och det är på tok för sent. Så idag får jag skörda frukten av mitt misstag igår kväll. Men imorgon, då ska det spelas. Sebastian ska hit och spela TDU* med mig hela kvällen. Det lär sluta med att han spelar och jag tittar på, men det är lika bra det med. Bättre ibland till och med. Imorgon lär det vara bättre. Ja. Och ikväll blir det Cars med halva kattligan. (På bilden till vänster här ser vi katten Anna fördjupad i TDU*.) Det kan bli nice. Det är alltid nice med bitches. Kanske om jag har tur vill även de spela lite Xbox. Då blir den glad. Om jag inte är snäll mot min xbox kan man läsa om det på min xboxs alldeles egna blogg. Men nu är min lunchrast slut. Så nu måste jag åka och se tuff ut.

*TDU: Test Drive Unlimited, ett bilspel till spelkonsollen Xbox 360
med fenomenal multiplayerkapacitet över Xbox Live.Sysselsättning.

Belöningen.
Om du vore här skulle du ha fått pasta med quornfärs, chilioliver, rödlök och soltorkade tomater.
Men nu va du inte det, så jag fick äta det själv. Det va gott, men inge kul. Hellre havregrynsgröt ensam. Ajustja, min mage har skött sig exemplariskt (nästan) idag. Så det va därför det blev hela dethär (se ovan).

Det är skönt att komma hem på kvällen istället för på morgonen. Det dryga med att jobba natt är att då har man sin lediga tid innan jobbet, då spenderar man sin "lediga" tid med att vänta på att åka och jobba. Och jag kan komma på unjefär tio tusen saker som är roligare än att sitta och vänta. För vänta har jag gjort tillräckligt för två livstider. Alltid vänta. Vänta, vänta, vänta. Vänta på någon annan. Vänta på något. Vänta på mig. Vänta där borta. Vänta en stund. Men kan du vänta lite? Du väntade inte på mig. Jag väntar inte längre. Vi går vidare;

controlDet har dykt upp jättemånga diskutioner (jag vet faktist inte hur det ordet stavas, så jag stavar sådär) om huruvida tevespelande är bra eller dåligt. Jag är ju då lite partisk, men jag anser att tevespelande är något bra. Framförallt något som inte ska tabubeläggas som det gjorts (gör). När folk klagar (eller påpekar negativt) mitt tevespelande så brukar jag kolla med dem om vad de skulle säga om någon satt och kollade på teve (televisionssändningarna) i tre timmar i sträck. Det är inget konstigt alls, utan det är rent av vanligt. Men om man då nämner att det faktist går att spela tevespel i tre timmar i sträck så stämplas man rätt fort som skadad och tevespelsberoende. Skillnaden ligger i att den som spelar tevespel tänker, löser problem, utforskar nya, om än påhittade, världar. och nu ,med den nya wave-of-teh-future teknologin, träffar och lär känna nya människor på (hör här) andra sidan jordklotet, och ibland även längre bort ifrån. För protokollets skull räknas inte big brother osv till att lära känna någon, det måste gå åt båda hållen. Så där spricker både argumenten "fördummande" och "asocialt". Det argumentet som finns kvar är "verklighetsflykt" och det tänker jag inte förneka, för det är det. För jag kör hellre runt på ett soligt Hawaii med Rick än att sitta här hemma helt själv och glo ut på en halvokej värld som gömts under ett lager av död och förintelse. Nej, usch. Jag blev förbannad en gång på jobbet när en av säljarna (vi skippar namnen denhär gången) stannade och lyssnade på när jag pratade med en annan av säljarna om hur jag dragit sladdarna mellan min xbox, min teve och min stereo. Hon bröt sig inte (vanligtvis går det fortare) in i samtalet förän hon fick reda på att sladden som går mellan teven och xboxen kostade lika mycket som att tanka hennes bil två gånger (läs "herre min gewd"). Hon kunde naturligtvis inte för sitt liv ens komma i närheten av att förstå hur jag kunde slösa bort så mycket tid och pengar på något så barnsligt som tevespel och hemelektronik. Hon passade på att fråga vad jag hade för andra intressen, jag svarade snällt och naivt; ptja, film, skräckböcker och serietidningar. Min bmx. Och datorn såklart. (jag lämnade ute mina leksaksgubbar a.k.a actionfigurer. För jag kände här hur det bara absolut inte kunde leda till något bättre. Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag exkluderade dem). Detta kunde jag faktist i ärlighetens namn ha skippat, för av det som följde sen blev jag faktist (nu när vi spelar med öppna kort) sårad. Hon frågade vad min tjej tycker om att jag fjantar mig så mycket med mina nördgrejjer. Jag sa att jag inte har någon tjej. För det har jag ju faktist inte, jag trodde att hon skulle fatta vinken, eftersom att vi pratat om R tidigare under sommaren. Detta va på hösten för info. Men ack så fel jag hade, hon fortsatte med "joo, men hon du pratade om" och "ni hade ju barn ihop, väl?" Dethär va inte det jobbiga, dethär va bara hon som va osmidig. Sen kom det jobbiga; "Vadå, hon lämnade dig för att du satt för mycket med dina tevespel va?" Där högg det till. Och jag högg tillbaka med "Nej, för det förstaspelade hon lika mycket tevespel som jag, och för det andra vad har du med varför hon gjorde slut att göra" osv osv. Och hon bara stod där med sitt gulliga lilla leende som hon lagt ner så många timmar på för att få det riktigt "peachy", och avväpnade allt med ett "Vadå, du blev väl inte sur va?" Urk. I vilket fall som helst så frågade jag vad hon gjorde med sin tid som va så vuxet och vettigt och värt att lägga ner pengar och tid på. Och här, för första gången sen oj oj oj, så stod hon helt mållös och hennes ögon såg ut som att de skulle trilla ur för hon försökte så hårt och så länge komma på något som kunde komma fram som visade hur stor hon är, det som kom ur henne va "Ptjae, altså, duvet, gå ut på krogen, hänga med insane1kompisar och pojkvännen och sådär, duvet.". Då klarnade det för mig hur mycket jag tycker om folk som verkligen brinner för något. Som verkligen har en hobby. Modellbyggare, sammlare, filmtittare, bilmekare, målare och de jag identifierar mig mest med, gamers*. Att lyssna på en nörd när han eller hon berättar, visar, pekar och förklarar sin hobby är något av det bästa jag vet. Oavsett om det handlar om miniatyrjärnvägar, WH40k eller kortfilm. Det spelar inte så stor roll, när jag står där och lyssnar och får se hur en person kan älska något jag trodde va rätt trist får mig bara att vilja snöa in lika mycket. Alternativt sakna min snödriva av intressen här hemma. Så hädan efter; racka snälla inte ned på folk som brinner för något. Oavsett vad de brinner för. För tänk på att de älskar sina saker. Hitta istället något du tycker om och tänd eld på digsjälv. Bli en eldsvåda.
För vad är du om du inte brinner för något?*Gamer [:Gejmer]: Modernt uttryck för teve/dator-spelare, det engelska ursprungsordet betyder "spelare"

Tidigt (för sent).

Det va inte tänkt att jag skulle vakna såhär tidigt.
Det va inte tänkt att det skulle vara såhär kallt.
Nu vill jag helt plötsligt inte nåmer.
Nu vill jag helt plötsligt bara kanske lägga mig ner på golvet.
Och där inte göra något annat än att sova.
I kanske tio tusen år.
Utan dig, alltid utan dig.

MDK.

En anledning.
Kan ju vara att det kan vara rätt skönt att skriva av sig sina tankar, eller iaf ett par av dem.
Jag tycker iaf att du ska skaffa en.

Nu såhär på kvällen.
Har jag slutat må dåligt i magen. Den har fått en kur (som består av cola och en hel förpackning med russin), så nu har den börjat gå tillbaka till sitt stabila jag igen. Och imorgon ska den bara få havregrynsgröt. Och om den är snäll på kvällen så kan den få vårrullar.
Det blev Ica Maxi. Och det blev städning. Tyvär va inte Rick online, men två av tre (de viktigaste) punkter är inte dåligt. Nu är det dags att gå ut och röka, sen dra på en film och somna till den.

MDK står för Murder Death Kill och det är kul, för det är med i Demolition Man.

Throw (up).

Dagen efter.
Det blev lite för mycket igår. För många wasabiärtor.
Jag tror att det är dom som är boven i dramat. För min mage är verkligen inte utrustad för att ta hand om starka saker längre. Min stackars mage som brukade vara som en schaktmaskin (stava?) förut klarar inte längre av att behandla allt jag matade den med igår.
Så idag har jag stått hukad över toaletten, alternativt legat i fosterställning och tyckt synd om migsjälv.

Det som finns kvar att göra idag då...
 • Sluta kräkas.
 • Plocka undan allt.
 • Tvättstugan.
 • Maxi med natalie.
 • Kalka av badkaret.
 • Rejäl rengöring av samtliga ytor i lägenheten. (jo, det är visst ostädat)
 • Hoppas hoppas hoppas att Rick är online när jag sätter mig med xboxen.